Lassú munkához idő kell!

2010.08.02. 23:01

 A veszprémi Séd-völgyben (blogom névadója)zajló munkálatokról szeretnék helyzetjelentést adni.Szerintem nemhogy aug.20.-án,de még okt.-23.-án sem fogják tudni átadni a milliárdos beruházás egyes területeit.Az egész megvalósulása ki tudja meddig csúszik.Néhány képet készítettem a Szerelem-szigeten,itt is látszik még a jókora lemaradás.A "Püspöki-pihenő" tetőszerkezetét már elkezdték felújítani de ezzel is lassan haladnak.A többi rész zárt munkaterület nem lehetett bejutni.A lépcső a Bazilika mögött viszont már majdnem teljesen kész és a Benedek-hegy felújítása is jól áll./Egy kis pozitíviumot is írjak/.

A héten madarászni nem voltam a Veszprémfest ünnepi játékok koncertjei voltak és ilyenkor kevesebb idő jut a madarakra.Vasárnap Csopakon fotóztam egy sárgalábú sirályt nem volt félénk, a móló szélén üldögélt récék társaságában.A munkahelyem udvarán lévő fenyőfákon egy fenyves cinege család okoz örömet többször meglátogatnak hangosan trécselve az ágak között.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakony-balatonbirding.blog.hu/api/trackback/id/tr422194487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása